De mensen achter FindHim

Op een eenvoudige manier vertellen over God, zonder met Bijbelteksten te gooien. Kan dat?

Wij, Martin en Wijnanda, willen ons daar hard voor maken. We hebben zelf ervaren dat God dichtbij is in ziekte en zorg, maar ook dat Hij richting geeft in ons leven.

In de periode dat onze dochter ziek was, hadden we veel steun aan Gods nabijheid. We gingen op zoek naar een manier om deze ervaring te delen met anderen. God gaf ons meerdere aanwijzingen die ons uiteindelijk op het idee van FindHim brachten.

We zijn geen dominee of evangelist, maar de opdracht om Gods goede nieuws te verkondigen geldt voor iedere christen. Wij doen dit via tekeningen die stuk voor stuk iets van Gods verhaal laten zien.

De missie van FindHim

FindHim staat voor God vinden. Door middel van krachtige tekeningen die laten zien waar het in de Bijbel om gaat, willen wij mensen helpen bij hun zoektocht naar God.

FindHim brengt Gods Woord letterlijk dicht op je huid. Dichterbij kan haast niet! Bestel je een shirt bij FindHim, dan krijg je het verhaal dat erbij hoort cadeau. Dit verhaal is voor jou, de drager van het shirt. Maar ook voor de mensen om je heen, die je vragen stellen over de tekening.

• Vind jij het wel eens lastig om met anderen over God te praten?

De kleding van FindHim geeft je een makkelijke en laagdrempelige opening voor het gesprek.

• Heb je soms het idee dat God ver weg is?

De kleding van FindHim herinnert je aan Gods aanwezigheid, ook als je Hem even niet voelt.

God is iedere dag dichtbij en Hij wil graag dat iedereen dat weet. Doe je mee?

[Direct naar de webshop]